PERHENTIAN FLEXI SUPER-TOUR (Transport Service)

UPDATED 2018

Untuk Pakej Flexi 2018 , sila klik pautan berikut : 

PAKEJ FLEXI PERHENTIAN 2018

 



Pakej transport & aktiviti di Pulau Perhentian untuk anda yang ingin memilih atau book penginapan anda sendiri. 

PILIH SALAH SATU PAKEJ TRANSPORT BERIKUT : 

Pakej transport service + activity : 
PAKEJ FLEXI FREE & EASY
PAKEJ FLEXI SUPER-TOUR

Hanya book penginapan anda di Agoda / Trivago atau mana-mana website booking online dan selanjutnya kami uruskan. Tidak perlu bersusah payah dan pening nak cari pakej atau bot untuk ke Pulau Perhentian. Semuanya akan diatur untuk anda sepanjang trip. 

Kenapa pakej ini lebih jimat?
1. Anda dapat jimat lebih banyak jika book penginapan sendiri secara online. 
2. Anda pilih sendiri tempat penginapan anda.
3. Anda tak perlu buang masa sampai pulau baru nak cari pakej snorkeling / aktiviti.
4. Pakej kami cover semua kawasan penginapan di Perhentian Besar / Perhentian Kecil.
5. Tiada had hari untuk penginapan anda. Jika anda tiba-tiba nak tambah hari penginapan masa dah sampai di Pulau Perhentian , tiada bayaran tambahan untuk pakej transport kami.
6. Tiada caj tambahan. Anda bayar apa yang diiklankan
* tertakhluk kepada terma & syarat yang dinyatakan  

[table id=6 /]

13 thoughts on “PERHENTIAN FLEXI SUPER-TOUR (Transport Service)”

  1. betul ke harga rm189 tu utk pakej 3 hari 2 malam ? ada min pax tak utk daptkan harga tersebut ? duduk di chalet mana ? bilik aircond ataupun kipas ? dan adakah kemudahan elektrik 24jam ? maaf banyak tanya sbb mcm xpercaya , murah sgt . ?

    1. Hye airaa.. pakej ni tak termasuk penginapan.Hanya transport service & aktiviti sahaja. Boleh refer di brochure & detail lengkap trip . Terima kasih.

  2. Boleh saya minta no ws cause saya tak berapa nak faham details ni and ini untuk 2018 ke? Cause saya nak pegi 2018. ?

    1. Terima kasih kerana menghubungi. Untuk makluman, booking untuk pakej 2018 akan dibuka bermula 1 November 2017 dan 1st trip akan bermula pada 15 Mac 2018.
      Sila whatsapp ke 0194574157 atau klik link berikut untuk direct whatsapp kepada sales person kami.

      http://wasap.my/60194574157

    1. Yes hotel mana2 pun boleh.

      Terima kasih kerana menghubungi. Untuk makluman, booking untuk pakej 2018 akan dibuka bermula 1 November 2017 dan 1st trip akan bermula pada 15 Mac 2018.
      Sila whatsapp ke 0194574157 atau klik link berikut untuk direct whatsapp kepada sales person kami.

      http://wasap.my/60194574157

    1. Terima kasih kerana menghubungi. Untuk makluman, booking untuk pakej 2018 akan dibuka bermula 1 November 2017 dan 1st trip akan bermula pada 15 Mac 2018.
      Sila whatsapp ke 0194574157 atau klik link berikut untuk direct whatsapp kepada sales person kami.

      http://wasap.my/60194574157

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *