PERHENTIAN FLEXI SUPER-TOUR (Transport Service)

UPDATED 2018

Untuk Pakej Flexi 2018 , sila klik pautan berikut : 

PAKEJ FLEXI PERHENTIAN 2018

 







Pakej transport & aktiviti di Pulau Perhentian untuk anda yang ingin memilih atau book penginapan anda sendiri. 

PILIH SALAH SATU PAKEJ TRANSPORT BERIKUT : 

Pakej transport service + activity : 
PAKEJ FLEXI FREE & EASY
PAKEJ FLEXI SUPER-TOUR

Hanya book penginapan anda di Agoda / Trivago atau mana-mana website booking online dan selanjutnya kami uruskan. Tidak perlu bersusah payah dan pening nak cari pakej atau bot untuk ke Pulau Perhentian. Semuanya akan diatur untuk anda sepanjang trip. 

Kenapa pakej ini lebih jimat?
1. Anda dapat jimat lebih banyak jika book penginapan sendiri secara online. 
2. Anda pilih sendiri tempat penginapan anda.
3. Anda tak perlu buang masa sampai pulau baru nak cari pakej snorkeling / aktiviti.
4. Pakej kami cover semua kawasan penginapan di Perhentian Besar / Perhentian Kecil.
5. Tiada had hari untuk penginapan anda. Jika anda tiba-tiba nak tambah hari penginapan masa dah sampai di Pulau Perhentian , tiada bayaran tambahan untuk pakej transport kami.
6. Tiada caj tambahan. Anda bayar apa yang diiklankan
* tertakhluk kepada terma & syarat yang dinyatakan  


PAKEJPerhentian Flexi Super-Tour
DESCRIPTIONPakej yang lebih flexible , jimat & padat
1. Anda book sendiri penginapan di Agoda / Trivago / Booking.com & etc ...
2. Kami sediakan servis bot pergi balik + aktiviti sepanjang trip anda di Pulau Perhentian
HARGA RM189
PAKEJ TERMASUK1.) Transfer Boat 2 Way
- Kuala Besut --> Pulau
- Pulau --> Kuala Besut

2.) Snorkeling Pulau Perhentian 4 point + Equipment. (DAY 1)
🔹 Blue Lagoon.
🔹 Turtle Point.
🔹 Coral Garden.
🔹 Sharkpoint.

3.) Snorkeling Pulau Rawa ( 5 point ) + Equipment (DAY 2)
🔹 PULAU SERENGGIH
🔹 TOKONG BURUNG
🔹 PULAU RAWA
🔹 LIGHTHOUSE
🔹 KG NELAYAN ( visit )

3. Evening Trip to Kincir Angin Perhentian ( tempat paling cantik di Perhentian)

** Exclude Marine Park Tiket RM5 / person - perlu bayar sendiri di Jety sebelum naik bot.
INFO TAMBAHAN1. Deposit hanya RM50 / person
2. Baki bayaran penuh perlu dibuat 7 hari sebelum tarikh travel
3. Bot akan pickup / hantar semula di hadapan jeti resort / chalet penginapan yang telah anda pilih.
4. Sebarang pakej yang tidak termasuk dalam pakej dinyatakan akan di caj mengikut kadar semasa sewaan / servis bot.
5. Tidak terhad kepada jumlah hari bercuti anda di pulau.
6. Tiada caj tambahan jika anda tambah jumlah hari bercuti.
7. Tertakhluk kepada terma & syarat.
ITINERARYPERHENTIAN FLEXI 3D2N SUPER-TOUR

DAY 1
10.00AM onward : Depart from Jeti Kuala Besut
2.00PM - 4.00PM : Snorkeling Pulau Perhentian 
LOCATION : PULAU PERHENTIAN BESAR & KECIL 
SNORKELING POINT 
1.) Blue Lagoon
2.) Turtle Point
3.) Coral Garden
4.) Sharkpoint

…………………………………..
DAY 2
10.00AM -2.00pm - Snorkeling Pulau Rawa (5 Points)
LOCATION : PULAU RAWA & etc ( 30 minute from Perhentian) 
SNORKELING POINT 

1. SERENGGIH ISLAND
2. TOKONG BURUNG ISLAND
3. RAWA ISLAND 
4. LIGHTHOUSE
5. FISHERMAN VILLAGE ( visit )

5.00PM - 7.00PM : Evening trip to Kincir Angin

Night : Leisure
…………………………………..
DAY 3
LEISURE 
Boat to Besut option at :

- 8AM 
- 12PM
- 4PM 

** Normal check-out : 11.00AM 



13 thoughts on “PERHENTIAN FLEXI SUPER-TOUR (Transport Service)”

  1. betul ke harga rm189 tu utk pakej 3 hari 2 malam ? ada min pax tak utk daptkan harga tersebut ? duduk di chalet mana ? bilik aircond ataupun kipas ? dan adakah kemudahan elektrik 24jam ? maaf banyak tanya sbb mcm xpercaya , murah sgt . ?

    1. Hye airaa.. pakej ni tak termasuk penginapan.Hanya transport service & aktiviti sahaja. Boleh refer di brochure & detail lengkap trip . Terima kasih.

  2. Boleh saya minta no ws cause saya tak berapa nak faham details ni and ini untuk 2018 ke? Cause saya nak pegi 2018. ?

    1. Terima kasih kerana menghubungi. Untuk makluman, booking untuk pakej 2018 akan dibuka bermula 1 November 2017 dan 1st trip akan bermula pada 15 Mac 2018.
      Sila whatsapp ke 0194574157 atau klik link berikut untuk direct whatsapp kepada sales person kami.

      http://wasap.my/60194574157

    1. Yes hotel mana2 pun boleh.

      Terima kasih kerana menghubungi. Untuk makluman, booking untuk pakej 2018 akan dibuka bermula 1 November 2017 dan 1st trip akan bermula pada 15 Mac 2018.
      Sila whatsapp ke 0194574157 atau klik link berikut untuk direct whatsapp kepada sales person kami.

      http://wasap.my/60194574157

    1. Terima kasih kerana menghubungi. Untuk makluman, booking untuk pakej 2018 akan dibuka bermula 1 November 2017 dan 1st trip akan bermula pada 15 Mac 2018.
      Sila whatsapp ke 0194574157 atau klik link berikut untuk direct whatsapp kepada sales person kami.

      http://wasap.my/60194574157

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *